2019. már 31.

Rostban gazdag gluténmentes kenyér 3 alapanyagból

írta: freemix
Rostban gazdag gluténmentes kenyér 3 alapanyagból

Egyszerű recept

Finom, házi készítésű, gluténmentes, rostban gazdag kenyeret igen könnyen lehet készíteni.

 

 

Nem kell hozzá sokféle alapanyag és nem kell azon agyalni, hogy vajon a hosszú recept 15. lépése mi is volt.

Ez a recept ugyanis villámgyorsan elkészül, mindössze 3 dologra lesz szükséged hozzá.


Nézzétek csak milyen egyszerű!

 

Hozzávalók:

 

 

Labeta Barnakenyér porkeverék ***gluténmentes***>>>ITT>>>

450 ml langyos víz

 

10 gramm szárított élesztő

 

 

Elkészítés: 


A keverékhez adjuk hozzá a vizet és az élesztőt.


Dagasszuk 5-10 percig elektromos keverővel. 


Tegyük kenyérsütő formába és hagyja kelni langyos helyen másfél - 2 órát. 


Végül süssük kb. 60 percig 170–180 °C-os sütőben.

Rácsra tegyük és miután kihűlt, szeletelhetjük.

 

 

Higgyétek el, ez az utolsó lépés lesz a legnehezebb.

Mert igen csábító illata lesz ennek a kenyérnek no és külseje is szinte vonzani fog.

De megéri megvárni míg kihűl, ugyanis elképesztően finom!!!

 

 

 

labeta_barnakenyer.jpg

Szólj hozzá

gluténmentes Finom házi készítésű