Rostban gazdag gluténmentes kenyér 3 alapanyagból
Egyszerű recept
Finom, házi készítésű, gluténmentes, rostban gazdag kenyeret igen könnyen lehet készíteni.
Nem kell hozzá sokféle alapanyag és nem kell azon agyalni, hogy vajon a hosszú recept 15. lépése mi is volt.
Ez a recept ugyanis villámgyorsan elkészül, mindössze 3 dologra lesz szükséged hozzá.
Nézzétek csak milyen egyszerű!
Hozzávalók:
Labeta Barnakenyér porkeverék ***gluténmentes***>>>ITT>>>
450 ml langyos víz
10 gramm szárított élesztő
Elkészítés:
A keverékhez adjuk hozzá a vizet és az élesztőt.
Dagasszuk 5-10 percig elektromos keverővel.
Tegyük kenyérsütő formába és hagyja kelni langyos helyen másfél - 2 órát.
Végül süssük kb. 60 percig 170–180 °C-os sütőben.
Rácsra tegyük és miután kihűlt, szeletelhetjük.
Higgyétek el, ez az utolsó lépés lesz a legnehezebb.
Mert igen csábító illata lesz ennek a kenyérnek no és külseje is szinte vonzani fog.
De megéri megvárni míg kihűl, ugyanis elképesztően finom!!!