2020. okt 22.

Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlen megérzéseik vannak

írta: freemix
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlen megérzéseik vannak

Léteznek olyan személyek, akiknek szinte akaratlanul megnyílnak az emberek. Mindenki hozzájuk fordul a bánatával, örömével.

 

 

Szinte olyanok, mint egy pszichológus. Az ilyen emberek mindig támaszt jelentenek, meghallgatnak és ha kell tanácsot adnak, irányt is mutatnak. 

 

 

 

Létezik 3 olyan csillagjegy, akire ez különösen igaz. Ők teljesen olyanok, mintha valódi pszichológusok lennének. Erős megérzéseikkel, logikus gondolkodásukkal mindig segítenek azokon, akik hozzájuk fordulnak.

 

 

 

De mind a 3 csillagjegy másképp és más miben erős.

 

 

horoskopp.jpg

 

 

 

 

 

 


Rák

 

 

Igen erős megérzésekkel rendelkezik, az első találkozás során azonnal meg tudja állapítani mi is lakozik a lelked mélyén. Az első benyomásból azonnal tud olvasni. Nem tudsz előle semmit sem eltitkolni, a lelked mélyéig is ellát, a hazugságon azonnal átlát. Őt sosem lehet átverni. 

 

Rengetegen keresik meg a problémáikkal, de ő bár meghallgat és tanácsot ad, de nem folyik bele érzelmileg. Nem fél kimondani az igazságot, ha fáj neked, ha nem. Az őszinteségben rejlik az ő ereje. Még azt is kimondja, amitől te félsz. Hideg fejjel gondolkodik, nem befolyásolható. 

 

 

 

 

 

 

Szűz

 

Mindenre és mindenkire emlékszik, kiváló a memóriája.  Igen éles elmével és a logikus gondolkodással rendelkezik, különös figyelmet szentel az egészen kis részleteknek. Azt vallja, hogy ezek az apró dolgok óriási jelentőséggel bírnak. Kiválóan elemez minden adott helyzetet.

 

Szereti, ha elismerik. Nagyon tud szeretni, de gyűlölni is. Aki a barátja, az mindig az is marad, de aki megbántja és átveri, örökre ellenség marad. Könnyen meg lehet benne bízni.

 

 

 

 

 

Skorpió

 

 

A Skorpió az egyik legveszélyesebb csillagjegy. Teljesen hidegvérű a Skorpió, képes átalakítani, megváltoztatni bármit a kedvére, úgy és arra, amit és ahogy ő szeretne. Tökéletesen tudja befolyásolni a másik ember tetteit, gondolkodását. Első pillanatban magával ragadja a másikat, igen könnyen meg lehet őt szeretni.

 

 

  A Skorpió nem bocsát meg, és nem ad második esélyt, még akkor sem, ha a másikról bebizonyosodik az ártatlansága. Elképesztően makacs személy, ha valamit a fejébe vesz, még a tények ellenére sem hajlandó változtatni. Óriási szíve is van, de a végletek embere: vagy nagyon szeret, vagy nagyon utál. A megoldáson mindig dolgozik.

 

 

 

Koronczay Edit

 

 

Ennek a 3 csillagjegynek brutális pofonokat adott az élet>>>

https://freemix.hu/2020/10/22/ennek-a-3-csillagjegynek-brutalis-pofonokat-adott-az-elet/

 

Szólj hozzá

élet család férfi szerelem horoszkóp állatövi jegy csillagjegy