2020. okt 26.

Ők a legerősebb csillagjegyek - Mindent kibírnak

írta: freemix
Ők a legerősebb csillagjegyek - Mindent kibírnak

Ők a legerősebb csillagjegyek - Mindent kibírnak. Bármekkora pofont is ad nekik az élet, mindig felállnak. Mert erősek, kemények és sosem adják fel. 

 

Nézzük kik ők!

 

 

horoscope18.jpg

 

 

 

Skorpió (október 23 – november 21)

 

 

A Skorpió nagyon intenzív és titokzatos, ezért nem nyílik meg azonnal. Nem lehet kiszámítani a reakcióját, függetlenül attól, hogy milyen keményen próbálkozol. Ha egy apró, ártatlan hazugságon rajtakap, szinte azonnal felrobban a haragtól.

 

 

Ha pedig valami igazán durva történik vele, körülötte, akkor meg nyugodt marad. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mire és miképpen fog reagálni. Ne akarj vele haragban lenni, mert nagyon kemény ember.

 

 

 

 

Bika (április 20 – május 20)

 

 

A bika nagyon zárkózott személyiség. Makacsul ragaszkodik az elveihez. Ha hisz valamiben, akkor csak igen nehezen lehet meggyőzni az ellenkezőjéről. Ha ideges a Bika, nagyon makacs tud lenni, ilyenkor jobb, ha otthagyod.

 

 

Nem olyan típus, hogy egy vitából simán kiszáll, sőt! Inkább belemegy és mondja az igazát, haraggal, szenvedéllyel, megállás nélkül. Esélyed sincs ellene.

 

 

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

 

 

Az Oroszlán ha szükségét érzi, nagyon kegyetlen tud lenni, a vadsága rendkívül ijesztő. Igen erősen szenvedélyes ember, hogyha hisz valamiben, nincs másik opció, csak az, amit ő gondol. Az Oroszlán biztos önmagában, és tudja, ki ő, hol a helye, mik a céljai.

 

 

Nagy az önbecsülése, magabiztos a saját képességeiben és ez nagyon megrémíti az embereket. Félnek attól, aki ennyire céltudatos és erős személyiség.

 

 

 

 

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

 

 

A tudás lehet félelmetes is lehet, és ezt a Szűz tudja. Más emberek kényelmetlenül érzik magukat a társaságában, ezért inkább nem is akarnak kommunikálni vele. Nagyon szubjektívan látja a világot, érzelmes ember, ami a szívén, az a száján.

 

 

Ha valakiben rosszat lát, ha a másik rosszat cselekedett, azonnal megmondja a véleményét. Gyakran bírál másokat.

 

 

 

 

Vízöntő (január 20. – február 18.)

 

 

A Vízöntő nagyon akar szeretni. Mindenkibe azonnal belekapaszkodik, rámászik érzelmileg. Ha a másik nem akarja ezt, akkor azonnal fordulatot vesz a Vízöntő és kegyetlen, dühös, sértett lesz. Nagyon okos ember, de igen türelmetlen. aki nem az ő szintjén van, azzal nehezen érti meg magát. Az első benyomás megtévesztő lehet róla, ugyanis egy álarcot visel.

 

 

Nagyon hamar kimondja azt, ami a szívét nyomja és bár nem akarja, de nagyon meg tud bántani másokat. A kemény álarc mögött egy kedves, nagylelkű lélek lakozik. De ezt igen nehéz előcsalogatni.

 

 

 

Koronczay Edit

 

Olvasd el ezt a horoszkópot is:

Ennek a 3 csillagjegynek brutális pofonokat adott az élet:

https://freemix.hu/2020/10/22/ennek-a-3-csillagjegynek-brutalis-pofonokat-adott-az-elet/

 

 

 

Szólj hozzá

élet munka férfi szerelem horoszkóp állatövi jegy csillagjegy Koronczay Edit