2020. nov 18.

Mit rejtettünk el ezen a képen? 10-ből 9 ember nem tudja

írta: freemix
Mit rejtettünk el ezen a képen? 10-ből 9 ember nem tudja

Itt van egy egészen egyszerű kép.  Hiába egyszerű, 10 emberből 9 első ránézésre nem tudja kitalálni mit is ábrázol valójában. Figyelj, nézz és koncentrálj! 

 

 

 

Szóval mit látsz ezen a képen?

 

 

 arc.jpg

 

 

 

 

Az emberek többsége legelőször egy kört lát meg.

 

 

 

Ha te is ezt látod,  akkor te ragaszkodsz a szabályokhoz, a régi elvekhez. Szereted, ha megmondják neked mit tegyél. Szívesen támaszkodsz másokra, döntéseket nehezen hozol meg egyedül. Szívesen meghallgatsz másokat, ám tanácsokat nem osztogatsz. Imádod a monoton, egyhangú munkát és zavar, ha valami kizökkent az adott tevékenységből. Szeretsz olvasni, főzni.

 

 

 

Könnyen elalvó típus vagy, néha szükséged van egy kis napközbeni passzív pihenésre is. Rajongsz az egyszerű dolgokért, például egy virágcsokorral, mindenféle extra csomagolás és díszítés nélkül, le lehet venni a lábadról. Bármilyen titkot rád lehet bízni, végtelenül megbízható ember vagy! A sötétebb színeket kedveled.

 

 

 

 

 

 

Ha viszont egy arcot vettél észre először,

 

 

 

akkor te egy igazán türelmes ember vagy, amit elkezdesz, azt véghez is viszed, akármennyi idődbe és energiádba telik. Sosem adod fel azt, amibe belekezdesz. Végtelenül lelkes vagy és mindenhez nagy szenvedéllyel, kedvvel állsz neki. Szereted, ha egyszerre több feladatod van, a figyelmed igencsak szerteágazó.

 

 

 

A világos, élénk színeket kedveled. Imádsz ajándékot kapni, legjobban valamilyen kreatív meglepetésnek örülsz. Nagyon nehezen tudsz ellazulni, inkább az aktív pihenés híve vagy! Nehezen tartasz titkot: nem szándékosan, de van, hogy kikotyogsz dolgokat.

 

 

 

 

Koronczay Edit

 

 

 

Szólj hozzá

teszt élet életkor férfi egészség szerelem pénz párkapcsolat személyiségteszt önismereti teszt mit attal meg eloszor a kepen Koronczay Edit