2020. nov 12.

10-ből 9 ember nem látja mi van a korongon - Különleges személyiségteszt

írta: freemix
10-ből 9 ember nem látja mi van a korongon - Különleges személyiségteszt

Nagyon érdekes képes feladat jön, ami egyben egy mély személyiségteszt is.

 

A feladat egyszerű, de a lényeg, hogy nem szabad sem nézegetni a képet, sem gondolkodni. A legelső megérzés számít, tényleg az, amit legelőször látsz a képen, mikor ránézel.

 

A feladat tehát az, hogy nézz rá erre a korongra és mondd meg mit látsz rajta, mit veszel észre rajta legelőször?

 

Ez a válaszod igen fontos és mély dolgokat fog elárulni rólad. 

 

 

 

 

korong_piros.jpg

 

 

Nem látsz semmit  a korongon?

 

Vidám, bájos ember vagy, aki empatikus és megértő szívvel rendelkezik. Nagyon érzékeny és érzelmes személy vagy, aki arról álmodik, hogy az egyenlőség és az igazságosság veszi egyszer majd körbe az életben.

 

Emiatt gyakran veszel részt olyan munkában, tevékenységekben, amelyeknek nagy a társadalmi hatása. Sajnos gyakran kell csalódnod is az emberekben és ez átmenetileg szomorúsággal tölt el.

 

De nincs helye a szomorúságnak, hiszen mindig a legjobbat adod: szeretettel, kedvességgel és örömmel élni, ez jellemzi a világodat. Általad a környezetedben élők világa is barátságosabb és boldogabb lesz.

 

 

 

 

Egy fenyőfát látsz?

 

 

Analitikus, kritikus és kíváncsi ember vagy, aki élvezi az emberek társaságát és az olyan váratlan helyzeteket, amelyek kihívást jelentenek számodra és ilyenkor szükség van a tudásodra is. Nem szeretsz unatkozni! 

 

Nehezen alszol el, mert az agyad állandóan kattog, folyamatosan nagyon kreatív vagy és állandóan ötleteket generálsz, akár még hajnalban is.

 

Néhány tornagyakorlat az alvás előtt, igazán jót tesz. Legyen nálad mindig egy jegyzettömb, hogy azonnal le tudd írni az ötleteidet. Ez segít neked, hogy ne felejtsd el őket.

 

 

Koronczay Edit

 

 

Rád milyen Őrangyal vigyáz? Ebből a tesztből kiderül>>>

https://freemix.hu/2020/11/10/melyik-orangyal-vigyaz-rad-teszt/

 

Szólj hozzá

teszt munka család férfi szerelem pénz személyiségteszt mit attal meg eloszor a kepen Koronczay Edit