2020. nov 08.

Íme, a legboldogabb csillagjegyek

írta: freemix
Íme, a legboldogabb csillagjegyek

Minden ember megérdemli boldogságot, amiért bizony sokszor nagyon keményen meg kell dolgozni. Léteznek azonban olyan emberek, akiknek az életét születésüktől fogva a boldogság kíséri.

 

 

 

horoszkop_vonzo.jpg

 

 

Most megtudhatod, hogy te ezen szerencsések közé tartozol-e vagy sem.

 

 

 

 

 

Kos

 

 

 

A Kos mindig helyesen és motiváltan dolgozik a feladat megoldásán, jó gondolkodásmódja ebben segíti és viszi előre folyamatosan. Ő egy igen erős személyiség. 

 

 

 

Annak ellenére, hogy a Mars az uralkodó bolygó, a Kos nem kerül állandó konfliktusba a környezetével, sőt ha lehet, mindig elkerüli a feszültségforrásokat. 

 

 

 

A Kos mindig megtalálja azt, ami boldoggá teszi őt. Még az igen apró dolgokat is észreveszi és mindennek tud örülni. 

 

 

 

 

Rák

 

 

 

Igazán áldott csillagjegy. Ő tényleg és szó szerint a boldogságra született. Annak ellenére, hogy életében sok az akadály és a probléma, a Rák úgy érzi, hogy a megfelelő irányba halad az életben, jó úton jár és ha veszteségei is vannak, akkor sem az a mérvadó.

 

 

 

Tudja, hogy mindenért meg kell küzdeni, a szerencse és a jólét nem hull csak úgy az ölébe, de ez őt nem bosszantja. 

 

 

 

Boldoggá teszi, ha van teendője, van célja, ami motiválja. Szereti kitaposni az álmai eléréséhez vezető utat és ennek minden pillanatát élvezi.

 

 

 

 

 

Oroszlán

 

 

 

Megoldó szemlélete van és bölcs gondolkodású az Oroszlán. Nem törődik a szerencsével, mert hisz abban, hogy saját maga dönt a sorsáról.

 

 

 

Fejlett beleérző képességgel rendelkezik és fantasztikus vezetői képességek birtokában is áll. Mindezzel pedig tisztában is van, ez pedig segít neki abban, hogy mindig megkapja és elérje, amit szeretne.

 

 

 

 

 

Nyilas

 

 

Nyilas a legboldogabb csillagjegy. A Jupiter uralkodása szerencsét és erőt ad, hogy könnyedén megbirkózhasson az élet összes feladatával, nehézségével. A sors mindig jóindulatú vele. Minden terve, álma teljesül.

 

 

Fantasztikus dolgokat élhet át. Minden nap egy csoda számára. Azt vallja, hogy egy mosoly minden helyzetet megold és ha ma nem úgy sikerültek a dolgok, akkor holnap új nap virrad, új lehetőségekkel.

 

 

Soha nem adja fel. Óriási motivációval rendelkezik.

 

 

 

Koronczay Edit

 

 

Olvasd el ezt is:

 

>>>Személyiségteszt – Szerinted ki a legfiatalabb ezen a képen?>>>

Személyiségteszt - Szerinted ki a legfiatalabb ezen a képen?

 

Szólj hozzá

élet munka életkor család férfi egészség szerelem horoszkóp állatövi jegy csillagjegy Koronczay Edit