2020. nov 06.

Ez voltál előző életedben - Bámulatos teszt

írta: freemix
Ez voltál előző életedben - Bámulatos teszt

A jóslás mindig is vonzotta az embereket. Segítségével nem csak a jövőbe nézhetünk, hanem a múltba is, érdekes ismereteket tanulhatunk, és mélyebben megismerhetjük magunkat.

 

 

 

Most hagyatkozz a megérzéseidre. Melyik kép vált ki belőled érzelmeket?

 

 
 
 
 

Itt hat különböző kép van. Hogy megtudd, ki voltál az előző életedben, csak választanod kell egyet. 

 

 

 

 

Ne gondolkodj sokat, ne próbáld kilogikázni a választ vagy kitalálni, hogy mi van a leírásban. Néhány másodpercig nézd a képeket. 

 

 

 

 

A szív megmondja a helyes választ.

 

 

 
 
 

 

tesztelozoelet_1.jpg

 

1.

 

Az előző életben bölcs ember és próféta voltál. A létezésed a felsőbbrendűnek volt alárendelve, ami segített meghatározni az események menetét. Elfogadtad az embereket, ahogy vannak és értékes tanácsokat adtál nekik. 

 

 

 

Az életedben nem volt hely a zavargásokra, a negatív dolgokra és az előítéletekre. Te voltál a bölcsesség forrása, amely az univerzumból jött. Nagylelkűség és nyitottság volt a fő tulajdonságod. Elégedett, boldog életet éltél, nem tudtad, mi az az irigység, harag és más negatív érzések. 

 

 

 

Ahhoz, hogy most kihasználhasd az előző életed tapasztalatait, meg kell tanulnod bízni a megérzéseidben.  Ez segít megszüntetni az összes problémát, és biztosan boldog ember leszel.

 

 

 

 

 

2.

 

Bölcs,  mesésen gazdag voltál. Kiváló megfigyelő. Olyan, aki szeretett utazni, kíváncsi volt az életre, a különböző helyekre. Mindent látni akartál, semmiből sem szeretettél volna kimaradni. Mentél az álmaid után.

 

 

 

Most már ez a tulajdonságodat elvesztetted, de mindig minden újra kezdhető. Gondolj arra, hogy vannak-e álmaid, volt, ami  valóra vált, ami értékes dolgokra megtanított? Használhatod az előző életednek az ajándékát. Ehhez próbálj meg emlékezni az álmokban megjelenő képekre.

 

 

 

 

 

3.

 

A múltbeli életed a művészethez kapcsolódik. Elismert alkotó voltál, akinek remekművei világszerte ismertek voltak. Ez lehet a művész hivatása, valamint egy híres építész is akár. 

 

 

 

Az életedben mindent alárendeltél a szépségnek, és képes voltál olyan apró részleteket is meglátni, amit az egyszerű emberi szem nem látott meg. 

 

 

 

Lenyűgöző mesterműveket hozhatsz létre a mostani életedben is, ha hiszel végre magadban és el kezdesz haladni az álmaid felé. Tehetséges vagy! 

 

 

 

 

 

 

 

4.

Az előző életed hivatása a pontos tudomány. Képes voltál elemezni mindent és pontos számításokat végezni. Az agyad, mint egy számítógép, fantasztikus számításokat tudott elvégezni, azonnal elemeztek több eseményt vagy esetet, helyzetet.

 

 

 

És most is valószínűleg lenyűgöz a számok, a műszerek és az elektronika világa. Követned kell  a hivatásodat, és akkor eljön számodra  a fejlődés, a siker, az elismerés és a gazdagság időszaka.

 

 

 

 

 

5.

 

Az előző életed kapcsolódik a tudományokhoz. Tanár vagy mentor voltál, aki gondosan átadta a felhalmozott tudást a következő generációknak. Megvan a tanulás szelleme benned és az a képesség, hogy megtaníts másokat mindenre. 

 

 

 

Egy ilyen ajándékot a modern világban nem lehet figyelmen kívül hagyni. Természetes vezetővé, lenyűgöző emberré válhatsz, tudást, reményt és életmódot adhatsz másoknak, tele izgalmas kutatásokkal. 

 

 

 

Légy őszinte magaddal, és ha a tudomány világa hív, ne hagyd figyelmen kívül az érzéseidet.

 

 

 

 

6.

 

Az előző életben a hivatásod az volt, hogy felfedd az embereknek a jövőjüket. Lehet, hogy egy szerencsejátékos voltál, de az is lehet, hogy egy igen elismert jós.

 

 

 

A szíved mindig pontosan érzékelte az emberek szenvedését, és őszintén szerette volna segíteni nekik, hogy megbirkózzanak a csapásokkal. Biztosan most is van benned egy ilyen képesség, ami mindig segít a kellemetlen események elkerülésében, a szerencsétlenség vagy közelgő kellemes hírek előrejelzésében. 

 

 

 

Ne veszítsd el ezt a kiváló tudást, oszd meg másokkal. Talán még arra is képes leszel, hogy segíts az embereknek megbirkózni a betegségekkel.

 

 

 

Koronczay Edit

Szólj hozzá

teszt élet munka életkor család férfi egészség szerelem pénz személyiségteszt önismereti teszt Koronczay Edit