Gnocchi könnyű paradicsommártással - Gluténmentes recept
Ha gnocchit készítesz ebédre, akkor nem lőhetsz mellé, mindig jó választás és a sikere garantált.
Laktató, finom, gyorsan megvan, ráadásul igen változatos ebéd. Ugyanis bármilyen szósz, bármilyen ízvilág illik hozzá, így bátran variálható és sosem lehet megunni.
A kedvencem az, amikor a gnocchi mellé könnyű, finom paradicsommártás kerül.
Mindezt ráadásul gluténmentesen is igen könnyű elkészíteni, mutatom a részleteket!
Hozzávalók:
1 zacskó Gnocchi ***gluténmentes porkeverék***
400 ml víz
1 tojás
Elkészítés:
Mehetnek egy tálba a hozzávalók.
Keverjük csomómentesre.
Formázzuk olyanra, amilyenre szeretnénk.
Tegyük forró vízbe és főzzük addig, amíg fel nem jönnek a víz felszínére.
Szűrjük le.
Tegyük egy tányérra és kínáljunk mellé szószt, mártást, húst, zöldségeket, reszelt sajtot, amit épp szeretnénk.
A paradicsommártáshoz én sűrített paradicsomot használok, és szárított fűszereket. Felforralom, pár percig kavargatom és ennyi. Nem bonyolítom túl.
Tökéletes, krémes krumplipüré villámgyorsan, egyszerűen
Gluténmentes kakaókrém 3 lépésből, 2 alapanyagból – Gyorsan, egyszerűen